ELAZIĞ / MERKEZ - Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu

"Come Join Us"

Erasmus Days etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda birçok planlamalar yapıldı. Sizlerde bizlere katılabilirsiniz.09-14 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştireceğimiz etkinlikler şunları içermektedir. Okulumuzda  öğrencilerimizin Spor sayesinde  aynı amaçlara yönelmeye, birlikte hareket etme duygusunu edindirmek için sportif faaliyetler planladık.Stafet yarışları,geleneksel oyunlar, çubuk tutmaca, zıp zıp oyunu, Huni devirmece, sözel oyunlar vb. oyunlar oynatılacaktır.Ayrıca mesleki eğitim atölyelerimizde (Konaklama Atölyuesi, Yiyecek İçecek Atölyesi ve El sanatları Atölyesi); öğrencilerimizin tasarladığı "Erasmus Days" ürünleri oluşturulacaktır.Resim Atölyemizde  Erasmus konulu mandala boyamalar yapılacaktır.

27-09-2023

Yayın: 27.09.2023 - Güncelleme: 27.09.2023 11:18 - Görüntülenme: 125