ELAZIĞ / MERKEZ - Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu

"Engellilere Sağlanan Maddi ve Sosyal Yardımlar" E-Dergimiz Hazır!

Engelli Öğrencilerimize Destek Oluyoruz: E-Dergimiz Hazır!

E Dergimiz için Tıklayınız....→→https://www.ourboox.com/book-preview/1575923/

E dergimizin Pdf Hali için aşağıdaki linke tıklayınız.

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

meb_iys_dosyalar/23/01/747242/dosyalar/2024_04/18094321_engellilereverilenmaaslarveduzenliyardimlaredergi.pdf

Okulumuz, engelli öğrencilerimize yönelik sağlanan maddi ve sosyal yardımları içeren bir e-dergi hazırladı! Rehberlik servisimizin öncülüğünde hazırlanan bu değerli kaynak, velilerimize yönelik önemli bilgiler içeriyor.

Maddi ve Sosyal Destekler: Engelli öğrencilerimizin eğitim ve yaşam kalitelerini artırmak için sağlanan maddi ve sosyal yardımları detaylı bir şekilde ele alıyoruz. Velilerimize, bu yardımlardan nasıl faydalanabilecekleri konusunda rehberlik sunuyoruz.

İş Birliği ve Dayanışma: Okulumuz, velilerimizle iş birliği içinde hareket ederek, engelli öğrencilerimizin gereksinimlerini karşılamak için elbirliğiyle çaba gösteriyor. Toplumsal dayanışma ve destek duygusunu ön planda tutarak, engelli bireylere daha iyi bir gelecek sağlamayı hedefliyoruz.

Eğitim ve Kariyer Fırsatları: E-Dergimizde, engelli öğrencilerimize sunulan eğitim ve kariyer fırsatlarını da detaylı bir şekilde ele alıyoruz. Okulumuzun sunduğu özel eğitim programları ve meslek edindirme kursları hakkında bilgilendirme yapıyor, velilerimizi doğru yönlendirmeyi amaçlıyoruz.

Velilerimize Özel Bir Hediye: Tüm bu bilgileri içeren e-dergimiz, velilerimize özel bir hediye niteliğinde. Engelli öğrencilerimizin daha iyi bir geleceğe doğru adım atmalarına katkıda bulunmak için, velilerimizi bilgilendirmeyi ve desteklemeyi sürdüreceğiz.

Detaylı Bilgi ve İletişim: E-Dergimize erişim sağlamak ve engelli öğrencilerimize yönelik sağladığımız destekler hakkında daha fazla bilgi almak için okulumuzun Rehberlik Servisini ziyaret edebilirsiniz.

#EngelliDestek #ÖzelEğitim #MeslekOkulu #Dayanışma #EğitimdeFırsatlar

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 10:21 - Görüntülenme: 33